"Een CO2-neutrale toekomst ligt nu meer dan ooit in onze handen"

Port International zet zich in voor het milieu met het eerste klimaatneutrale merk voor AGF: Be Climate

"De huidige situatie is complex en heeft ons allemaal voor nieuwe uitdagingen gesteld naast de bekende coronamaatregelen, zoals verhoogde logistieke kosten en diverse beperkingen, knelpunten en vertragingen in de toeleveringsketen. Bij Port International doen we ons best en vinden we nieuwe oplossingen om de kwaliteit en de beschikbaarheid van producten te garanderen. Onze medewerkers in het bedrijf maar ook onze medewerkers die vanuit huis werken, onderhouden het contact met onze partners wereldwijd. Gelukkig werkt dat heel goed," zegt een woordvoerder van het management van Port International Group.

Het team van de Port International Group tijdens de Fruit Logistica van dit jaar

Duurzaam gebruik van voedsel en het milieu
"Naast de gezondheid van onze medewerkers zijn we ook zeer begaan met het milieu. De huidige corona-situatie toont aan dat we de klimaatverandering actief kunnen beïnvloeden en dat de reductiemaatregelen meer dan ooit aanwezig zijn. Ongewone weersextremen hebben niet alleen invloed op onze activiteiten en onze producten, maar leiden ook tot een andere visie van de consument."

Met Be Climate, het eerste klimaatneutrale merk voor verse groenten en fruit, wil het Hamburgse fruitbedrijf verder gaan en een voorbeeld stellen. Een teken van een bewuste en duurzame benadering van voedsel en ons milieu. "Be Climate geeft de consument de mogelijkheid om gemakkelijk en zonder veel moeite een actieve bijdrage te leveren aan de bescherming van het klimaat."

Voor meer informatie:
Port International Group
Lippeltstr. 1
20097 Hamburg
Duitsland
+49 40 301 000 556
info@port-international.com
www.port-international.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven