In VS wordt paarse artisjok gelanceerd

Ocean Mist Farms, teler en marketeer van verse artisjokken in de VS, kondigde de introductie van hun eigen paarse artisjokken aan. Deze nieuwste toevoeging aan de Ocean Mist Farms artisjokfamilie is een kleurrijke, seizoensgebonden artisjokvariëteit die geselecteerd is op smaak en uiterlijk.

Al bijna 100 jaar teelt Ocean Mist Farms in Californië artisjokvariëteiten. Door gebruik te maken van hun ervaring hebben ze een paarse artisjok ontwikkeld naast de lijn andere Ocean Mist Farms producten en naast hun traditionele groene variëteiten.

Kenmerken van de paarse artisjokken zijn onder andere een levendige paarse buitenkant die bij het koken verandert in de vertrouwde diepgroene kleur, het uiterlijk en de smaak van een traditioneel mediterraan ras, malse, vlezige bladeren en een rijke artisjoksmaak.

Diana McClean van Ocean Mist Farms: "Wij zijn blij dat we dit nieuwe artisjokkenras met onze klanten kunnen delen. Niet alleen zijn ze opvallend qua uiterlijk, maar we hebben gemerkt dat deze artisjokken een superieure textuur hebben wanneer ze gestoomd worden en net zo smaakvol en vlezig zijn als de originele Castroville Green Globe artisjok." Dit eerste seizoen worden de artisjokken geoogst in de maten 12, 18 en 24. De meesten zijn de maten 18 en 24, die van een uniek en bedrijfsspecifiek UPC label worden voorzien.

Ocean Mist Farms ondersteunt de retailhandel met de promotie van de Purple Artichokes met een verscheidenheid aan marketingactiviteiten die gericht zijn op het unieke ras en het korte seizoen waarin ze beschikbaar zijn.

Ocean Mist Farms heeft in dit verband 'Arti's Summer Romance' gelanceerd, een op social media gebaseerde promotie van paarse artisjokken met de introductie van Viola, een paarse artisjok als aanvulling op Artie, de groene artisjok. De social media verhaallijn zal zich in de loop van vier weken ontvouwen, te beginnen met hun ontmoeting op het busstation bij haar aankomst in Castroville en vervolgens tijdens vier latere tijdstippen rond de stad. Het winkelend publiek wordt uitgenodigd om commentaar te geven en krijgt bij elke promotiepost de kans om een cadeaubon van € 24 te winnen.

Voor meer informatie:
Diana McClean
Ocean Mist Farms
+1 831 770 6435
dmcclean@oceanmist.com
www.oceanmist.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven