Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Zeus Kiwi:

"We ontmoeten onze klanten voorlopig alleen digitaal"

Nu de wereld na het hoogtepunt van de coronapandemie zijn grenzen weer opent, is het annuleren van evenementen niet langer meer de enige optie. Fruit Attraction heeft aangekondigd dat het evenement in zijn fysieke vorm in oktober zal plaatsvinden, maar een vaste exposant heeft ervoor gekozen om dit jaar helemaal geen beurzen bij te wonen.

Ondanks het feit dat sommige van de beurzen besloten hebben hun deuren weer open te stellen voor het publiek, geeft Christina Manosis, sales manager van de Griekse kiwi-exporteur Zeus Kiwi, aan dat hun bedrijf in de nabije toekomst helemaal niet zal exposeren op de beurzen: "Op dit moment, met de Covid-19-situatie, hebben wij besloten om niet te exposeren op een beurs, zelfs als deze niet wordt geannuleerd. De inschatting van de Wereldgezondheidsorganisatie ziet er niet beter uit voor de komende herfst en winter. Zolang we geen opvallende veranderingen in deze situatie zien, willen wij geen risico's nemen."


Christina Manosis

Op de vraag of het niet bijwonen van deze evenementen een negatief effect kan hebben op hun verkoop, benadrukt Manosis het belang van digitale vergaderingen. "We hopen elke slechte impact op onze verkoop te vermijden door gebruik te maken van veiligere communicatiemiddelen. Dit betekent dat we onze klanten voorlopig op een veilige, digitale manier zullen ontmoeten. Natuurlijk is het jammer dat we dit jaar niet in Madrid zijn, want we hebben daar de afgelopen drie jaar geƫxposeerd en hopelijk kunnen we volgend jaar weer exposeren!"

Voor meer informatie:
Christina Manose
Zeus Kiwi S.A.
+30 2351 045395
GSM: +30 697 2822 075
christinam@zeuskiwi.gr
www.zeuskiwi.gr

Publicatiedatum: