Eerste paal de grond in 'geschroefd' voor nieuw kantoor Koninklijke Vezet

Maandag 15 juni werd onder toeziend oog van de familie Kramer door Hans Boshuizen de 1e van 171 palen de grond in geschroefd. Geschroefd omdat door heien alle weegmachines, en dat zijn er heel veel bij Koninklijke Vezet, in één klap van slag zouden zijn. Hans Boshuizen was jaren algemeen directeur van Vezet en kwam net aan na de eerste paal van de vorige grote nieuwbouw. Dus zei ondernemer Frans Kramer in zijn speech: "Jij verdiende zeker deze opening van de bouw te verrichten, en dan mag je opvolger, de nieuwe Algemeen Directeur, Marcel Jacobs, het nieuwe kantoor in gebruik nemen."

Het wordt een iconisch gebouw met elementen die verwijzen naar de zuurkoolfabriek zoals die in 1914 was opgericht. Het worden drie verdiepingen met ruimte voor ongeveer 140 medewerkers, dat kan op den duur 200 medewerkers worden. “ Want bij Koninklijke Vezet, waar inmiddels meer dan 6 miljoen stuks per week uit de ‘keuken’ komen,  denken we altijd in groei,” zegt Fedde Jonker, commercieel directeur. Naast Koninklijke Vezet zal ook de Kramer Groep zich in het nieuwe gebouw zetelen. Deze is inmiddels op meerdere plaatsen in Nederland actief en ook in België, Noorwegen, Zweden en Denemarken.

Overal richt zij zich op het snijden, wassen en assembleren van verse groente en fruit in overheerlijke producten en heeft als missie gezond eten met meer groente en fruit voor iedereen smakelijk en makkelijk te maken. Helemaal van belang in Corona tijd.

Het gebouw wordt volgens de laatste voorschriften (BENG/GPR) zo goed als energie neutraal gebouwd en ingericht. Dat laatste uiteraard met de Corona voorschriften in acht nemend.

Koninklijke Vezet hoopt het gebouw midden 2021 in gebruik te nemen.

Voor meer informatie:
Koninklijke Vezet B.V.
Debbemeerweg 2
1749 DK Warmenhuizen
Tel: +31 (0)226 - 39 6000
info@vezet.nl
www.vezet.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven