Nieuwe snacks van zachtfruit met noten

Om nog beter in te kunnen spelen op de snackbehoeften van consumenten presenteert Naturipe Snacks nieuwe verpakkingen en producten tijdens de virtuele vakbeurs United Fresh Live!

De lijn snackproducten gaat Boost Bentos heten en bestaat uit moderne verpakkingen met voedzame ingrediënten. Het merk introduceert daarnaast een nieuwe lijn voedzame zoete snacks onder de naam Bliss Bentos, die vanaf 13 juli verkrijgbaar zal zijn. 

 

“Bij Naturipe innoveren we voortdurend en spitsen we onze producten toe op het veranderende consumentengedrag," zegt Steven Ware van Naturipe Snacks. "Consumenten snacken vaker dan ooit tevoren maar zijn hiervoor wel op zoek naar evenwichtige, voedzame alternatieven. Onze Naturipe Snack Boost en Bliss Bentos werden ontwikkeld om tegemoet te komen aan deze snackbehoefte."

In de nieuwe Bliss Bentos-lijn wordt vers fruit gecombineerd met speciale ingrediënten voor de zoete trek. De snacks zitten boordevol smaak, vezels en ijzer. Er zijn vier smaakcombinaties verkrijgbaar: 

  • Chocolate Cheer: blauwe bessen, pure chocolade, granola en met chocola omhulde kikkererwten 
  • Vanilla Crunch: blauwe bessen, vanille granola en met honing geroosterde walnoten
  • Salty Caramelicious: blauwe bessen, gezouten karamel granola, gezouten cashewnoten
  • Berry Lemony: Blauwe bessen, citroen-kokos granola en amandelen met een yoghurtlaagje 

“De Bliss Bentos zijn een goede keuze als tussendoortje of toetje. "Consumenten houden nu eenmaal van zoete snacks en hebben nu een alternatief waar ze met een gerust hart van kunnen genieten," zegt CarrieAnn Arias, marketingdirecteur bij Naturipe. 

Naturipe zal haar nieuwe lijn Bliss Bentos online presenteren in haar stand tijdens de virtuele vakbeurs United Fresh Live!

De nieuwe producten vormen een aanvulling op de bestaande snacklijn van Naturipe, die bestaat uit Naturipe Bites en Naturipe Snack Fruit Cups. 

 

Voor meer informatie:
Amanda Jada
Tel: +1 (813) 808-0736 
Email: amanda.jada@kglobal.com
www.naturipefarms.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven