Marktrapport van Tridge

Nigeriaanse gembersector in kaart gebracht

Nigeria is een van de grootste gemberproducenten ter wereld, waarvoor de gembersector een groot groeipotentieel heeft. Hoewel gember vooral op traditionele wijze wordt geteeld, groeit het besef dat er behoefte is aan meer gemechaniseerde teeltsystemen. Er is ook een toegenomen begrip van het belang van het handhaven van kwaliteitsnormen voor de internationale markt.

Tridge werkte samen met teler Farmcrowdy en handelaar Timesellers om licht te werpen op de marktgrootte, de afzetkanalen, de export en het groeipotentieel van de Nigeriaanse gembersector.

Het rapport bevat informatie over de export, de teelt, de spelers in de toeleveringsketen, de kostenstructuur van de tuinbouw, de structuur van distributiekosten en de winstmarge, de groothandelsprijzen voor de export, de prijsbepalende factoren, de uitdagingen en de belangrijkste marktontwikkelingen. Ten slotte biedt Tridge met dit rapport een eigen marktbeoordeling aan voor potentiële leveranciers en afnemers die deze markt willen toetreden.

Klik hier voor het volledige rapport.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven