Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Marktrapport van Tridge

Nigeriaanse gembersector in kaart gebracht

Nigeria is een van de grootste gemberproducenten ter wereld, waarvoor de gembersector een groot groeipotentieel heeft. Hoewel gember vooral op traditionele wijze wordt geteeld, groeit het besef dat er behoefte is aan meer gemechaniseerde teeltsystemen. Er is ook een toegenomen begrip van het belang van het handhaven van kwaliteitsnormen voor de internationale markt.

Tridge werkte samen met teler Farmcrowdy en handelaar Timesellers om licht te werpen op de marktgrootte, de afzetkanalen, de export en het groeipotentieel van de Nigeriaanse gembersector.

Het rapport bevat informatie over de export, de teelt, de spelers in de toeleveringsketen, de kostenstructuur van de tuinbouw, de structuur van distributiekosten en de winstmarge, de groothandelsprijzen voor de export, de prijsbepalende factoren, de uitdagingen en de belangrijkste marktontwikkelingen. Ten slotte biedt Tridge met dit rapport een eigen marktbeoordeling aan voor potentiƫle leveranciers en afnemers die deze markt willen toetreden.

Klik hier voor het volledige rapport.

Publicatiedatum: