Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fyffes breidt haar aanbod in Duitsland uit door een groter aandeel in vanWylick te nemen

De samenwerking tussen Fyffes en Fruchtimport vanWylick (vanWylick) gaat terug tot 2011, toen Fyffes een derde van het bedrijf overnam. Fyffes heeft in deze periode samengewerkt met haar gewaardeerde partners en aandeelhouders in vanWylick, Capespan en Gemüsering, die nu zijn overeengekomen hun aandeel in vanWylick aan Fyffes te verkopen.

Fyffes kijkt uit naar de voortzetting van de samenwerking met Capespan en Gemüsering. Fyffes krijgt nu 74% van vanWylick in handen en 26% is in handen van de familie Allerding. Deze aankoop versterkt de relatie tussen Fyffes en vanWylick en stelt Fyffes in staat haar klanten beter te bedienen.

vanWylick, met een omzet van €272 miljoen en 300 medewerkers, verwerkt jaarlijks meer dan 300.000 ton versproducten, waaronder meer dan acht miljoen kartons bananen. vanWylick heeft een landelijk aanbod met acht rijpingsdepots, waaronder een recente depotaankoop in Stuttgart en voldoet aan de hoogste normen op het gebied van kwaliteit, efficiëntie en duurzaamheid.

Het bedrijf heeft geïnvesteerd in zeer efficiënte en moderne faciliteiten en technologie en heeft in de afgelopen vier jaar nieuwe faciliteiten gebouwd in Keulen en München. vanWylick blijft een onafhankelijke onderneming en Fyffes is er trots op samen te werken met directeuren Dirk en Jens Allerding, die als bestuurders van het bedrijf zullen blijven werken. De transactie is onderworpen aan de goedkeuring door het directoraat-generaal Concurrentie van de Europese Commissie.

Bron: www.fyffes.com

Publicatiedatum: