Dole US introduceert nieuwe salades

Dole breidt haar aanbod uit met één nieuwe Chopped!-salade en twee nieuwe Premium-salades die samengesteld zijn uit nieuwe ingrediënten en saladeliefhebbers zullen verrassen met innovatieve smaakcombinaties. 

Bij alle drie de nieuwe salade-kits zijn toppings en een dressing meegeleverd. De salades zijn vanaf juni in supermarkten in heel de VS verkrijgbaar en kosten €3,55.

  • Dole Sweet Kale Salad Kit (Premium): groene kool, boerenkool, gesneden broccoli, spruiten en radicchio met een topping van pompoenpitten, gedroogde cranberry's en en maanzaaddressing.
  • Dole Blueberry Bliss Salad Kit (Premium): spinazie, rode baby-snijbiet en wortelen met een topping van amandelen, gedroogde blauwe bessen en een dressing van citroen en blauwe bes. 
  • Dole Chopped! Avocado Ranch Salad Kit (Chopped!): gesneden groene kool, sla, boerenkool, wortelen en lente-ui met geraspte Cheddarkaas, knapperige maïskorrels en een ranchdressing met avocado.

"Dole wil liefhebbers van salades verleiden om nog vaker een salade te eten en gezinnen motiveren om voor een gezonde voeding met  veel groenten en fruit te kiezen," zegt Bill Goldfield van Dole. "Dit betekent dat het aanbieden van nieuwe smaken en ingrediënten, zoals kool, spruiten en blauwe bessen, niet alleen een geweldige smaakervaring garandeert maar ook een bewezen bijdrage aan een betere gezondheid levert."

De drie producten vormen een aanvulling op de 66 bestaande lijnen saladeproducten van Dole, waaronder Chopped!, Slawesome! en Premium. 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven