AgroFresh aangeklaagd voor patent breuk

Lytone Enterprise heeft op 19 mei 2020 een rechtszaak wegens octrooi-inbreuk aangespannen tegen AgroFresh Solutions in de districtsrechtbank van de Verenigde Staten in Delaware. Het geding stelt dat AgroFresh opzettelijk inbreuk heeft gemaakt op het Amerikaanse octrooi 6.897.185, dat betrekking heeft op een formulering voor een bruistablet dat een molecuul vrijgeeft dat de rijping van planten vertraagt. Lytone vraagt om financiële schadevergoeding en een gerechtelijk bevel.

Dr. William T.H. Chang oprichter en directeur van Lytone Enterprise: "Lytone blijft investeren in eigen innovaties om zijn duizenden klanten wereldwijd een ongeëvenaarde technologie en service te bieden om de kwaliteit van versproducten te verbeteren en voedselverspilling te verminderen."

AgroFresh becommentarieerde de rechtszaak en verklaarde: "Als wereldleider in de AGF-sector gelooft AgroFresh in een robuuste en eerlijke concurrentie. Wij zijn ervan overtuigd dat deze recentelijk aangespannen zaak ongegrond is en zijn van plan om ons krachtig te verdedigen tegen de claims."


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven