Veel coronabeschermingsmaatregelen tijdens jubileumeditie

ExpoSE en expoDirekt op 18 en 19 november 2020 in Karlsruhe

Het aspergeseizoen loopt ten einde en is tot nu toe beter verlopen dan verwacht, dankzij de komst van oogstmedewerkers en een goede vraag naar asperges en aardbeien. Onder deze omstandigheden en gezien het overwegend dalende aantal Covid-19-besmettingen in Europa organiseert de Vereniging van Zuid-Duitse asperge- en aardbeientelers (VSSE) de expoSE, de grootste ontmoetingsplaats voor de asperge- en bessensector in Europa, en expoDirekt, de grootste Duitse beurs voor directe verkoop van tuinbouwproducten, in het Karlsruhe-beurscomplex van 18 tot 19 november 2020.

"Ondanks de moeilijke situatie als gevolg van de coronacrisis hebben de asperge- en bessentelers de oogst toch tot een goed einde weten te brengen. Direct marketing met stabiele en goede prijzen heeft er in belangrijke mate toe bijgedragen dat de meeste bedrijven het seizoen goed hebben doorstaan. Nu is het belangrijk om de telers op 18 en 19 november innovaties te tonen die hun dagelijkse werkzaamheden vereenvoudigen en de behoefte aan personeel verder verminderen," zegt Simon Schumacher, woordvoerder van het bestuur van de Vereniging van Zuid-Duitse Asperge- en Aardbeientelers.

Exposanten op de expoSE van vorig jaar

Online voorregistratie
De VSSE is verantwoordelijk voor de organisatie van de beurs in het kader van de bescherming tegen coronabesmetting. De organisatie staat in nauw contact met het management van het Karlsruhe Trade Fair Centre. Smalle gangpaden tussen de stands worden vermeden en de inrichting van de beurs zorgt ervoor dat zowel de exposanten als de bezoekers zich gemakkelijk aan de afstand kunnen houden. Verwacht wordt dat voor exposanten en bezoekers een voorafgaande online registratie noodzakelijk is.

Daarnaast viert expoSE dit jaar haar 25e verjaardag en expoDirekt beleeft de 10e editie. Ter gelegenheid hiervan krijgen alle vakbezoekers onder de 25 jaar gratis toegang tot de beurzen.

Voor meer informatie: www.expo-se.de


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven