Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Zetapack

Intelligente sorteermachine vermindert afval

Verbeter de werkkwaliteit van het personeel, verminder productverspilling en zorg voor een terugverdientijd van de investeringskosten in een paar maanden. Hoe? De oplossing ligt in de maat- en weegmachine van Zetapack, die het mogelijk maakt om zowel groenten als fruit op een zeer delicate manier te selecteren, waardoor een toename van minstens 40% van de productie wordt gegarandeerd.

 

 

Door het handmatig laden en instellen van de roterende machine worden potentieel schadelijke stappen, die de houdbaarheid van de groenten zouden verminderen, weggenomen. Bovendien kan dankzij het gebruik van camera's niet alleen het gewicht, maar ook de grootte en de kleur van de bewerkte producten betrouwbaar worden gecontroleerd.

"De software in de machine maakt het mogelijk om gewichts- en kleurencombinaties in te stellen die het verpakkingsproces optimaliseren en automatiseren. Dankzij de flexibiliteit en precisie van de Zetapack machines hebben klanten het afvalpercentage van producten met een gegarandeerd minimumgewicht tot een minimum weten te beperken," zeggen Nicola Antonacci en Francesca Assirelli van Zetapack.

Het bedrijf Fellini Patrizio heeft een dergelijke ontworpen sorteermachine in gebruik en levert volgens de eigenaren uitstekende resultaten op. De besturing via PLC en de koppeling met de computersystemen van de klant maken het mogelijk om alle gegevens die door de machine worden verwerkt te importeren en te evalueren. De verbinding op afstand garandeert ten slotte een snelle en efficiƫnte assistentie in de aftersalesfase, waardoor een constante ondersteuning van Zetapack aan haar klanten wordt gegarandeerd.

"De toepassing van Zetapack," besluit Antonacci, "voldoet aan de behoeften van klanten die op zoek zijn naar een compacte maatmachine die niet te veel ruimte in het magazijn in beslag neemt, maar tegelijkertijd de functie van een weegmachine in alle opzichten vervult. Het maatwerk van de machines en het tweeledig gebruik als zeef en weger zijn een revolutie in de wereld van de automatisering in de groenten- en fruitsector."

Voor meer informatie:
Zetapack
Via L. Longo, 220
47521 Cesena (FC) - Italiƫ
www.zetapack.it

Commercieel Bureau:
Francesca Assirelli
info@zetapack.it
+39 370 3134816

Nicola Antonacci
+39 335 6878235
nicola.antonacci@zetapack.it

Publicatiedatum: