Ruud Kester volgt broer Frank naar MG Fruit

Tholen - Vorig jaar startte Ruud Kester met Produce IT om de Mexicaanse avocado's te leveren aan de Noord-Amerikaanse retailmarkt. "Het ging hartstikke goed en we hadden inmiddels enkele programma's afgesloten. Tot de Corona-crisis zich aandiende en de vrachtwagens de grens niet meer over mochten. Die klap kwamen we helaas niet meer te boven", vertelt Ruud.

Hij besloot echter om niet bij de pakken neer te zitten en is een nieuwe uitdaging aangegaan bij MG Fruit in Barendrecht. Hij volgt daarmee zijn broer Frank op die eerder dit jaar al de overstap maakte naar het bedrijf. "Van hem had ik al positieve geluiden gehoord en ik heb de aangeboden kans met beide handen aangegrepen. Ik heb in het verleden bij enkele grotere bedrijven gewerkt en juist het kleinschalige bij MG Fruit spreekt me enorm aan. De lijnen zijn kort, want er zijn weinig schakels tussen en de sfeer is gemoedelijk. Ik heb de eerste dagen dan ook als erg positief ervaren.

"Ik krijg bij MG Fruit veel ruimte om eigen initiatieven te ontplooien en ons leveranciersbestand in Spanje en Zuid-Amerika verder uit te bouwen. Het is de bedoeling dat we geleidelijk wat contacten van Miguel Gonzalez over gaan nemen en daarnaast is er veel ruimte voor eigen initiatief. Mijn netwerk in Zuid-Amerika zal ik daar zeker bij aanwenden", besluit Ruud.

Voor meer informatie:
Ruud Kester
MG Fruit                 
Handelscentrum ZHZ 49                                                  
2991 LD Barendrecht  
Tel: +31 180745476                                    
Mob: +31 638300097
Ruud@mgfruit.nl 
www.mgfruit.nl          


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven