Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Plukdagen bij Van Laethem in Vlezenbeek

Tholen – “Om de horeca een kans te bieden hun klanten in ‘de bloemetjes’ te zetten bij de geplande heropening, heeft Van Laethem in Vlezenbeek reeds verschillende groepen ontvangen op de plukdagen. De genodigden mogen een grote portie van de eetbare bloemen en speciale kruiden zelf plukken en meenemen”, vertelt John Van Laethem van het gelijknamige kruidenbedrijf.


John Van Laethem begeleidt hier, op gepaste afstand, een vertegenwoordiging van restaurants en een grote Brusselse traiteurzaak

Het initiatief werd opgezet in samenwerking met een paar grotere distributeurs uit de regio Groot Brussel. “Het voortzetten van de eetbare bloementeelt was een strategische keuze en we hebben even gedacht om het producten gamma af te bouwen en te heroriënteren. Dit hebben we niet gedaan, maar willen door middel van dit initiatief de productgroep weer nieuw leven in blazen”, aldus John.

“Volgende week ontvangen we nog een paar gasten, waaronder een paar restauranthouders met faam in België en het buitenland. Nadien maken we de balans op. De eerste reacties die we hebben mogen noteren op o.a. onze receptentips, zijn uitermate hoopgevend. Een van de genodigden die o.a. in meerdere sterrenzaken in San Sebastian heeft gewerkt, voelde zich net als een kind in een snoepwinkel”, besluit John.

Voor meer informatie of deelnemen aan de plukdag:
John Van Laethem
Van Laethem
Lenniksebaan 1082
1602 Vlezenbeek
Tel: +32 2/569/5265
office@bellaroma.eu 
www.bellaroma.eu