Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Via Patani Global Food en Fatels Food Group

Container Hollandse aardappelen, wortelen, uien en kool voor Voedselbank Bonaire

Afgelopen maand werden wij benaderd door Patric Oostveen (Patani Global Food B.V.), een van onze versleveranciers.
Samen met een collega ondernemer in Nederland hadden zij het idee om te kijken wat de mogelijkheden waren om aardappelen en groenten naar Bonaire te sturen om personen/gezinnen die door de coronacrisis zijn geraakt te kunnen voorzien van deze producten en op deze wijze te steunen in deze zware tijd. Dit idee heb ik met vol enthousiasme omarmd", zo vertelt Eefje van Rassel
Van den Tweel Caribbean Group op facebook.

Deze week arriveert er op Bonaire een volle 40FT container met 6.000 kilo wortelen, 6.000 kilo witte kool, 6.000 kilo aardappelen en 3.000 kilo uien. Deze container is volledig gedoneerd aan de Voedselbank Bonaire door Patani Global Food BV en Fatels Food Group.

Wij willen deze twee Nederlandse bedrijven enorm bedanken voor dit royale gebaar", aldus Eefje. De Voedselbank Bonaire zal in samenwerking met ADRA en het OLB zorgen dat alle producten bij de juiste personen terecht komen. Ook de kookprojecten die al weken belangeloos aan het werk zijn, zullen niet worden vergeten. Deze container is geheel kosteloos van Nederland naar Bonaire verscheept door de medewerking van: Cavalier, Seatrade en Don Andres. Verder willen wij alle bedrijven en vrijwilligers bedanken die meehelpen om alle tassen te vullen en af te leveren.

 

Publicatiedatum: