Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Joey van der Burg 12,5 jaar in dienst bij Prins Maasdijk

Jubilaris Joey van der Burg was gisteren, 1 juni 2020, precies 12,5 jaar in dienst bij Prins Maasdijk. Op het parkeerterrein werden de corona-regels zo veel als mogelijk nageleefd en werd Joey letterlijk en figuurlijk in het zonnetje gezet. Joey werkt al langer voor Prins Maasdijk dan de 12,5 jaar, op 17 jarige leeftijd kwam hij al in 1998 in dienst als leerling monteur. In razend tempo groeide hij door tot buitendienstmonteur.

Na 6 jaar in de buitendienst werd Prins verlaten om bij Dael te gaan werken. In 2007 keerde hij terug aan de Tuindersweg als planner voor de binnendienst. Vanaf 2011 stortte Joey zich vol overgave op de verkoop van intern transportmiddelen. Joey staat bekend als enthousiaste en energieke verkoper met een enorm hart voor de zaak.

Voor de jubilaris, zijn naaste familie en de collega's werd er getrakteerd op een heerlijk ijsje van Marcello Gelato uit Naaldwijk. Natuurlijk waren de kinderen van Joey als eerste aan de beurt bij de ijscokar.

Publicatiedatum: