Ocean Network Express breidt vloot uit

De Japanse rederij Ocean Network Express (ONE) heeft onlangs 3.000 Carrier Transicold PrimeLine units aan haar gekoelde containervloot toegevoegd, via Florens containerleasing, om tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar bederfelijke goederen. Carrier Transicold maakt deel uit van Carrier, een wereldwijde leverancier van innovatieve verwarmings-, ventilatie- en airconditioning-, koel-, brand-, beveiligings- en gebouwautomatiseringstechnologieën.

"Ondanks de uitdagingen waar de wereldeconomie de laatste tijd voor staat, blijft ONE investeren in de uitbreiding van onze koelvloot, wat bewijst dat er wereldwijd nog steeds veel vraag is naar koelvracht. De betrouwbaarheid en energie-efficiëntie van de PrimeLine unit is ongeëvenaard voor de transport bederfelijke lading zoals eiwitten en vers fruit," zegt Bharadwaj Bhuyan, senior manager bij ONE. "We vertrouwen op de beproefde snelle temperatuursafname en hoge luchtstroomprestaties van deze eenheden."

PrimeLine units worden beschouwd als de beste koelprestaties in hun klasse, met inbegrip van een snelle temperatuurregeling, een strakke temperatuurregeling, een hoge luchtstroomprestatie en lage exploitatiekosten. Het rendement van de PrimeLine-unit is vooral te danken aan de aanzienlijk geavanceerde digitale scrollcompressor, die het opgenomen vermogen van de unit vermindert en de uitstoot van kooldioxide reduceert.

"Klanten die containers leasen, blijven betrouwbaarheid en energie-efficiëntie noemen als de belangrijkste redenen waarom zij kiezen voor de PrimeLine-units van Carrier Transicold voor gekoelde lading, vooral wanneer zij op zoek zijn naar een unit met diepvriescapaciteit," aldus Owen Chan, vice-president van Florens, Technical and Operations.

Voor meer informatie:
Heather Robbins
Carrier Transicold
+1 561 512 4950
Heather.Robbins@Carrier.com
www.carrier.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven