Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Chinese Lueon Technologies komt met nieuwe krattenwasmachine

In de sector van versgesneden AGF-producten worden honderden kratten gebruikt voor het vervoer van ruwe producten of het verladen van halffabricaten. Het reinigingsproces van deze kratten is een enorme kostenpost, die veel tijd en arbeid vergt. Op verzoek van klanten heeft Lueon Technologies een automatische krattenwasmachine ontworpen, die wassen en drogen combineert.



Valencia Yu van Lueon Technologies: "In het midden bovenin de krattenwasmachine zitten pendelvormige sproeiers, die alle groentenresten in elke hoek grondig kunnen verwijderen. Deze groentenresten worden dan verzameld door de zijfilters."  



Na het wassen levert de transportband kratten af voor het droogproces. De krattenwasser kan worden aangesloten op een krattenstapelaar, waardoor het hele proces volledige automatisering verloopt. "Deze machine is een economische keuze. Het helpt de bewerkingsfabrieken een enorme hoeveelheid water en arbeidskosten te besparen."



Lueon Technologies werd opgericht in 2003 en is een van de toonaangevende machinefabrikanten voor de sector van versgesneden AGF-producten in China. "Met jarenlange ervaring is Lueon gespecialiseerd in het ontwikkelen, ontwerpen, produceren en leveren van deskundige apparatuur en oplossingen voor versgesneden groenten en sla, met inbegrip van schilmachines, snijmachines, wasmachines, drogers, sealers, enz."

De bewerkingslijnen en machines van Lueon werken in meer dan 210 fabrieken voor de productie van voorgesneden AGF-producten, die dagelijks worden geleverd aan meer dan 8.000 fastfoodrestaurants in China.

Nu is Lueon op zoek naar wereldwijde partners om ook elders in de wereld hun kwaliteitsproducten in te zetten.

Voor meer informatie:
Lueon Technologies Co., Ltd.
+86 5746 5606 120
valencia.yu@lueon.com  
www.lueon.com/  

Publicatiedatum: