RPO ICT Solutions

"Het belang van goede software"

"Er bestaat geen twijfel over het belang van een juiste automatisering. Het hart van iedere organisatie moet goed geautomatiseerd zijn. Met het werken op afstand en de veranderde manier van communiceren, moet de basis goed zijn. Realtime inzicht en een juiste verdeling van partijen. Een complexe of juist een vereenvoudigde bedrijfsvoering: ervaar de rust en het inzicht door het werken met Freshng. Bedrijven kunnen de focus behouden en de handel laten groeien", aldus RPO ICT Solutions.

Uitbreiding in functionaliteiten en klantenbestand
"Freshng is in de basis al zeer compleet en daar bovenop kan gekozen worden voor specifieke functionaliteiten. Want RPO blijft doorontwikkelen. Zo kan er met diverse apps eenvoudiger gewerkt worden, zoals met de loodsverkoop app of de telersapp. Verder zijn er diverse koppelingen mogelijk met bijvoorbeeld een QC-systeem, diverse logistieke dienstverleners of met bijvoorbeeld een toepassing voor het digitaal verwerken van uw facturen."

Recentelijk hebben vier partijen gekozen Freshng. De implementatietrajecten zijn inmiddels opgestart. In deze periode uiteraard op afstand. Dit is voor RPO geen probleem en dit alles vindt zonder belemmeringen plaats.

IT diensten
RPO doet meer dan het leveren van de software. U wilt natuurlijk dat uw IT altijd in topconditie is. Door het werken met RPO, profiteert u van de kennis en kunde van onze technische dienst. Wij ontzorgen u met gedegen oplossingen, de juiste producten en adviezen in begrijpelijke taal."

Voor meer informatie:
RPO ICT Solutions
Werner Kastelein / Paul van der Es / Wendy Dijkhuizen
T: 078-681 86 88
sales@rpo.nl 
www.rpo.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven