In memoriam Frans van der Velden

Op Hemelvaartsdag omstreeks 20.30 uur kregen we het bericht dat Frans van der Velden is overleden, meldt de Staay Food Group. Frans was al sinds december 2018 ziek en kreeg na de diagnose leukemie de nodige behandelingen in het UM te Maastricht. Daarna heeft Frans veel pech gehad met allerlei aandoeningen die hem, mede vanwege zijn verzwakte weerstand, steeds weer terug wierpen. Maar Frans bleef optimistisch en kwam steeds weer terug en kwam zelfs een aantal keren naar de zaak om de collega’s te spreken, die hij zo miste. Frans mocht maar 56 jaar worden.

Frans was chauffeur in hart en nieren, hij was trots op “zijn” vrachtauto en kon deze ook onderhouden zodat deze als nieuw bleef. Frans kende alle los- en laadadressen in de regio en wist bovendien precies hoe het dan ter plaatse werkte. Frans was een bekende verschijning op het veilingterrein ZON/Fresh Park Venlo en bij klanten en telers in de regio. Frans heeft zijn hele werkzame leven in de groenten- en fruitbranche gewerkt. Hij vond het prachtig: de wisselingen van de seizoenen, de volumes en de producten waarvan hij ook precies wist wat pluis en wat niet pluis was.

Frans was een fijne collega die altijd klaarstond om nog even een ritje te doen. Meestal was hij vrolijk en in voor een grap en natuurlijk kon Frans ook wel eens mopperen. Thuis vond Frans het heerlijk om een biertje te drinken en te genieten. We wensen zijn vrouw Claudia en dochter Kim alle sterkte toe om dit verlies te verwerken.

Afscheid nemen van Frans is mogelijk op donderdag 28 mei ’20 van 16.30-18.00 uur waar de auto met Frans voor het kantoorgebouw van Staay-van Rijn staat opgesteld. Op vrijdag 29 mei ’20 zal de uitvaart in besloten kring plaatsvinden.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven