Group A. De Witte fiets langs alle filialen voor het goede doel

Tholen - Group A. De Witte blijft niet bij de pakken neer zitten in coronatijd. Nadat ‘De 1000 km voor Kom op tegen Kanker’ geannuleerd werd besliste Group A. De Witte om hun beste beentje voor te zetten en in 2 dagen tijd alle filialen van de groep, goed voor 600 km, per fiets te bezoeken.

“Dit initiatief straalt de waarden van onze groep uit: naast de kwaliteit van onze producten en onze service, hechten we ook bijzonder veel belang aan een goede samenwerking tussen onze mensen", zegt Jurgen De Witte, CEO van Group A. De Witte. "Daar ligt voor ons de sleutel tot het succes. Als groep moeten we ervoor zorgen dat we door die samenwerking boven onszelf uitstijgen. We zetten ons ook al jaar en dag in voor verschillende goede doelen, zo waren we vorig jaar ook al van de partij op dit mooie wielerevenement.”

Group A. De Witte wil deze editie niet aan zich voorbij laten gaan. Daarom is er als groep beslist om bij wijze van teambuilding, met aandacht voor veiligheid en social distancing, al de filialen te bezoeken per fiets als eerbetoon aan de ‘1000 Km voor Kom op tegen Kanker’. Dit evenement vindt plaats van 21 tot 24 mei.

"Donderdag 21 mei beginnen we aan ons avontuur, na een tocht door het Waasland en Vlaamse Ardennen bezoeken we onze vestigingen van Gent en Starfresh Roeselare, goed voor 270 kilometer. Op zaterdag 23 beginnen we ’s ochtends vroeg aan onze koninginnenrit, dan rijden we 330 kilometer over glooiende wegen. De tocht brengt ons vanaf onze uitvalbasis in Sint-Katelijne-Waver naar ons hoofdkwartier in Brussel, Luik, Herk-De-Stad om zo via Antwerpen terug naar ons beginpunt in Sint-Katelijne-Waver terug te keren. Tijdens deze tocht wordt er veel belang gehecht aan de veiligheid van onze medewerkers en aan respect voor de medemens, zo zal elke deelnemer voorzien zijn van een mondmasker, hebben we een wegkapitein aangeduid en rijden we verspreid uit elkaar. Bovendien krijgen we assistentie van een volgwagen", aldus Jurgen.

De eerste etappe van 324 kilometer is inmiddels gefietst en Jurgen De Witte heeft de volledige tour uitgereden. Zaterdag fietst de club richting Luik. De rit is te volgen op de Instagram van het bedrijf. 

Voor meer informatie:
Group A. De Witte
Mussepi 21A
2860 Sint-Katelijne-Waver
+32(0) 15 55 34 58
info@groupadw.be   
www.groupadw.be  

 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven