Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Avocadosnijder, pureestamper, spiraalsnijder en nog 4 keukenhulpjes sparen bij PLUS

PLUS biedt hun klanten extra hulpmiddelen voor in de keuken. Omdat dit een tijd is waarin het belangrijk is dat consumenten extra goed voor zichzelf zorgen, zorgt de supermarkt via een spaaractie voor keukenhulpjes van Joseph Joseph, voorzien van slimme handigheidjes.

Zoals een vergietlepel waarmee je gemakkelijk eten uit kokend water haalt. Of een vouwbare snijplank, waarmee je gesneden groenten gemakkelijk in de pan schuift. Een avocadosnijder om deze veilig te ontpitten een spiraalsnijder voor extra leuke salades en koolhydraatarme groentespaghetti en nog een aantal handigheidjes. Voor elk keukenhulpje is een Instructiefilmpje en beschrijving gemaakt die te vinden is op www.plus.nl/keukenhulpjes.  
 
Spaaractie
Vanaf zondag 24 mei tot en met 11 juli 2020 kunnen klanten bij PLUS voor de zeven verschillende keukenhulpjes sparen: een vergietlepel, een avocadosnijder, pureestamper, gevouwen snijplank, 2-in-1 maatbeker, 2-in-1 vergiet en een spiraalsnijder. 
 
Men ontvangt een zegel bij elke 5 euro aan boodschappen en extra zegels bij wisselende actieproducten. Bij 40 zegels is de spaarkaart vol en betalen ze tussen de 1,50 en 7 euro bij voor het keukenhulpje van hun keuze. Volle spaarkaarten kunnen ingeleverd worden tot en met zaterdag 18 juli 2020.

Online sparen 
Klanten kunnen ook gemakkelijk scannen en sparen met de PLUS app. Hiermee kunnen alle gezinsleden op één account sparen en indien gewenst eenvoudig zegels delen met anderen. Sparen via de app levert meteen twee gratis zegels op. Uiteraard kunnen mensen die dat liever willen, ook fysieke spaarzegels sparen.
 

 

Publicatiedatum: