Hubert Ruers, HJR Retail Group:

"Korte- en lange termijnverhuur van reinigingsmachines en heftrucks heeft de toekomst"

Tholen - Schrobzuigmachines, veegzuigmachines: de HJR Retail Group uit Nederweert heeft altijd een ruim assortiment gebruikte en herstelde op voorraad. "We zien de laatste jaren een toenemende vraag naar de huur van reinigingsmachines. Met een nieuwe schrobzuigmachine te kopen ben je er niet met een paar duizend euro. Daarom is huur een aantrekkelijk alternatief. Wij verhuren fatsoenlijke nieuwe machines tegen betaalbare prijzen", vertelt Hubert Ruers.

Reinigingsmachines levert de groep al ruim 25 jaar. Grote bierbrouwers, keuken- en meubelfabrikanten, maar ook steeds meer telers en AGF-groothandels weten de HJR Retail Groep te vinden voor de reiniging van hun productiehal. "Zo zijn we klant aan huis bij de Oostenrijkse groothandel Frutura, maar zitten we net zo makkelijk bij een aardappelboer in Noord-Holland of een tomatenteler in het Westland. Duitsland is onze grootste afzetmarkt, maar we leveren ook in de Benelux, Frankrijk, Oostenrijk en Zwitserland", vertelt Hubert.

Wie denkt dat er achter de HJR Retail Groep een grote hoeveelheid personeel werkt, heeft het echter mis. "Ik doe het samen met mijn zoon. Wij geloven niet in gladde vertegenwoordigers. Wie naar ons belt, krijgt altijd mijn zoon of mezelf aan de lijn. Als familiebedrijf hebben wij direct contact met de fabrieken, bedrijven en ook met de handel die steeds meer en meer overgaan tot aanschaf van gebruikte machines of huur van nieuwe reinigingsmachine om de kosten te besparen. Alle aangeboden toestellen kunnen in onze Cash & Carry Cleanstore op afspraak getest worden."

"Leasecontracten waarmee bedrijven zich voor lange tijd aan de veegmachines verbinden, zijn in onze ogen niet reëel. Wij geloven echt dat huur de toekomst heeft. Dat kan per dag, weekend, week, maand of langer. Alle machines zijn in onze eigen werkplaats nagezien en gereviseerd. Onderdelen, borstels, accu's en laders worden getest en indien nodig direct vervangen of hersteld. Binnen de Benelux en Europa transporteren wij de machines altijd zelf, waarbij we bij de aflevering de bedrijven instructies geven voor gebruik. En dat mag niet te ingewikkeld zijn. Met een stuk draad moeten de gebruikers zo nodig de machine kunnen herstellen." 

Een tak waar het bedrijf de laatste jaren eveneens in is gestapt, is de korte- en lange termijnverhuur van duurzame heftrucks met een vermogen van 5 tot 25 ton. "Maar we bieden meer dan alleen heftrucks. Zo kunnen we bedrijven ook on-site diensten aan, waarbij we de heftruck met een opgeleide machinist naar locatie brengen."

"Ons doel is de partner te zijn van onze klanten en hen de best mogelijke dienstverlening aan te bieden. We beschikken over de allernieuwste heftrucks, waarbij we rekening houden met veiligheid, milieueffecten en CO2-reductie."

"We kunnen logistieke ondersteuning verlenen met onze eigen trucks en opleggers, die allemaal voorzien zijn van EURO 6 motoren en net zoals onze heftrucks nog zeer recent zijn. We kunnen tevens beveiligde open en gesloten vracht vervoeren binnen Europa en naar de belangrijkste Europese zeehavens. Verhuizing van machines, inclusief ontmanteling / montage, kunnen we samen met het personeel afhandelen of bieden we in een totaalpakket aan", besluit Hubert.

Voor meer informatie:
Hubert Ruers
HJR Retail Group B.V.
Pannenweg 209
6031 RK Nederweert
Tel. (+31) 040 – 7983074
Mobile: (+31) 06 – 10171357
Fax (+31) 040 – 7983111
info@outlet-sales.com
www.outlet-sales.com


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven