N&S Quality wordt vanaf 1 juli Normec Foodcare

Vorig jaar zomer is N&S Quality onderdeel geworden van Normec Foodcare. Dit is in eerste instantie zichtbaar gemaakt in het beeldmerk van N&S Quality door de toevoeging: ‘Part of Normec Foodcare’. "De afgelopen tijd is hard gewerkt om de beide organisaties te integreren. Per 1 juli 2020 is de samenvoeging, naamswijziging en verhuizing naar Normec Foodcare aan de Balkweg 3 in Den Bosch een feit. Daarmee zijn alle activiteiten van Normec Foodcare voor alle klanten beschikbaar. Met food consultancy, lab analyses en sensorisch onderzoek kunnen wij een nog betere bijdrage leveren aan de kwaliteit in de hele keten. Van grondstof tot consument", aldus het bedrijf.

Bundeling van krachten geeft synergievoordelen
"N&S Quality is sinds de oprichting in 1994 uitgegroeid tot toonaangevend kennispartner, opleider en adviseur voor zowel Quality Assurance als Quality Control. De bijdrage op het gebied van opleiden, kennis en ervaring in de AGF-sector en een unieke positie in keur en inzet van keurmeesters is van toegevoegde waarde voor klanten van Normec Foodcare. Met het samenvoegen van de beide QA-teams ontstaat een nog bredere pool van kennis, ervaring en deskundigheid. Hiermee bieden we een betere match en altijd een passende oplossing, die nog beter aansluit op de behoefte van onze klanten. De naam N&S Quality mag dan verdwijnen, door het bredere pallet aan diensten ontzorgen we onze klanten en kunnen we synergievoordelen bieden", stelt N&S Quality. 

Toegevoegde waarde in de hele keten
"Door het overgaan van N&S Quality naar Normec Foodcare kunnen wij een nog betere bijdrage leveren aan de kwaliteit in de hele keten. Deze samenwerking is een mooi voorbeeld van de groei die Normec Foodcare doormaakt, als kennispartner in voedselveiligheid, productkwaliteit en smaak. Wij zijn er van overtuigd dat wij je met deze samenwerking op elk vlak een bredere en nog completere dienstverlening kunnen aanbieden."

Voor meer informatie:
www.normecfoodcare.com    


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven