Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

China: prijs honingpomelo lager dan normaal

"Het honingpomeloseizoen in Pinghe, China, is nu aan de gang. De recente weersveranderingen hebben bepaalde gevolgen gehad voor de teelt," zegt Zhou, manager van Xiamen 4 Seasons Import & Export.

"Hoewel het volume van de bloemen tijdens de bloeiperiode in maart hoger was dan in voorgaande jaren, werd het gebied begin april getroffen door een koudegolf en had de boomgaard daarna te lijden van een week van regenachtig weer, waardoor in de tweede bloeiperiode 70 tot 80% minder vruchten en bloemen konden groeien. Meer dan twee weken geleden waren er ook enkele warme dagen, waardoor een paar bomen voortijdig hun vruchten hebben laten vallen."

"Te oordelen naar de huidige situatie, is het percentage fruit lager dan vorig jaar, maar voor meer gedetailleerde schattingen, moeten we nog een paar weken wachten. Onder normale omstandigheden zal het product beschikbaar komen tussen augustus en september, maar als we geconfronteerd worden met ongewone weersomstandigheden, kan dit worden uitgesteld."

Chinese honingpomelo is een betaalbaar product met een smaak die populair is bij het publiek. Het is een gevestigde waarde voor de consument in binnen- en buitenland. Europa, Noord-Amerika en het Midden-Oosten zijn belangrijke overzeese markten voor Xiamen 4 Seasons Import & Export.

"Met het toenemende aantal exportbedrijven wordt de concurrentie steeds heviger. Tegelijkertijd stellen overzeese klanten ook hogere eisen aan de kwaliteit en de prijs. Tegen deze uitdagende achtergrond maken wij optimaal gebruik van onze eigen verwerkingsfaciliteiten om meer geïntegreerde, professionele en toegewijde diensten te leveren volgens de behoeften van onze klanten. Door meer efficiënt te werken in het hele proces zijn wij ook in staat om ons product concurrerender te maken qua prijs."

Het exportvolume van Xiamen 4 Seasons Import & Export stijgt elk seizoen gestaag. "Wij streven naar voortdurende verbetering en innovatie om goede diensten te verlenen aan onze klanten. Tegelijkertijd hebben wij verschillende certificeringen aangevraagd voor onze exportproducten, zoals GAP en certificering voor sociale verantwoordelijkheid," besluit Zhou.

Voor meer informatie:
Grace/Nicole
Xiamen 4 Seasons Import & Export Co., Ltd.
+86 0592-5838206
info@4seasonsfruits.com
www.4seasonsfruits.com