"Chinese gemberprijs stijgt in Shandong"

"De prijs van Chinese gember stijgt omdat de vraag zowel op de binnenlandse markt als op de exportmarkt toeneemt," zegt Tina van Anqiu Jinzhi Foods.

"Op dit moment zijn de verzendcondities normaal. De snelheid van het transport en van de inklaring in de havens is zoals we gewend zijn en de handelsvoorwaarden van Chinese gember zijn regulier. Alleen het exportvolume is veel hoger dan rond deze tijd vorig jaar. Dit komt vooral omdat consumenten over de hele wereld zich bewust zijn van de gezondheidsvoordelen van Chinese gember. Mensen letten tijdens deze pandemie goed op hun gezondheid, dus we hebben de marktvraag naar gember zien groeien. We openen veel nieuwe markten, ons aanbod is meer dan voldoende, dus de export is stabiel gebleven."

"Verschillende markten stellen verschillende eisen, maar we kunnen onze producten op diverse manieren verpakken om aan de eisen van elke individuele klant te voldoen. Anqiu Jinzhi Foods heeft meer dan 20 jaar ervaring in de Chinese gembersector. Wij hanteren strenge normen voor productkwaliteit tijdens de plantage en productieprocessen op onze eigen plantage. We verschepen onze gemberproducten voornamelijk via Qingdao naar Europa, Zuidoost-Azië, de VS en het Midden-Oosten."

Voor meer informatie:
Tina
Anqiu Jinzhi Foods Co., Ltd.
+86 15662483999
WhatsApp: +86 15662483999
tina@jinzhifoods.com 
www.jinzhifoods.com


Publicatiedatum:
© /Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven