Chinezen bouwen groentenverwerkingslijnen op luchthaven Beijing

Veel versproducten komen aan op luchthavens en om de afhandeling zo vlot mogelijk te laten verlopen, kunnen verwerkingslijnen uitkomst bieden.

Vorig jaar installeerde Lueon twee groentenverwerkingslijnen voor de Beijing Capital Agribusiness Group (CAG) in Daxing, Beijing. Deze lijnen waren voornamelijk bedoeld om Daxing International Airport te bedienen, één van de grootste luchthavens ter wereld. Deze in 2019 gebouwde mega-luchthaven zal tegen 2021 naar verwachting 45 mln passagiers per jaar verwerken, een aantal dat in de toekomst waarschijnlijk naar 100 mln zal groeien. Grote capaciteit om dagelijkse bevoorrading te garanderen
“Er zal een enorme vraag zijn vanuit de nieuwe luchthaven in de toekomst. We wilden dus een lijn met een hoge capaciteit en van een stabiele kwaliteit. Lueon heeft een goede reputatie op de Chinese markt en de verwerkingslijnen van het bedrijf kunnen tot wel 5 ton per uur verwerken. De kwaliteit van de eindproducten voldoen desondanks nog altijd aan onze standaarden en daarom hebben we uiteindelijk voor dit bedrijf gekozen," zegt de inkoopmanager van CAG. Het modulaire ontwerp maakt flexibele aanpassingen mogelijk
“We hebben de lijn van een modulair ontwerp voorzien. Klanten hoeven de combinatie van bepaalde machines alleen maar aan te passen om een andere product te kunnen verwerken in plaats dat ze hiervoor een nieuwe lijn aan moeten schaffen. De machines zijn makkelijk te onderhouden en leveren klanten een kostenbesparing op," vervolgt de salesmanager van Lueon. 

De verwerkingslijnen en -machines van Lueon worden in ruim 210 faciliteiten gebruikt voor het verwerken van voorgesneden sla- en groentenproducten, die dagelijks worden geleverd aan meer dan 8.000 fastfoodrestaurants in heel China. 

Lueon is momenteel op zoek naar internationale partners voor het leveren van premium verse groenten aan klanten over heel de wereld.
 
Voor meer informatie: 
Lueon Technologies Co., Ltd.
Tel: +86 (0) 574 65606120
Email: valencia.yu@lueon.com  
https://www.lueon.com/  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven