Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Richard Bevelander en Jeroen Schenkels, De Groot van Dommele:

"Vlotte aanvoer abrikozen en kersen, grotere volumes perziken en nectarines volgen met een week of twee"

Tholen - "Ondanks de Corona-crisis met alle beperkingen die er gelden voor de medewerkers van de fruitbedrijven in de landen rondom de Middellandse Zee - kunnen we al wel genieten van de eerste aanvoer van het steenfruit", vertelt Richard Bevelander van De Groot van Dommele.

"Van de perziken en nectarines vanuit de zuidelijke teeltgebieden Murcia en Sevilla is de aanvoer nog matig en de sortering is veelal klein. De grotere volumes in perziken en nectarine verwachten wij  over een week of twee als ze in de omgeving van Llerida in het noorden gaan beginnen met hun oogst", vertelt de importeur.

"Ander steenfruit, zoals kersen en abrikozen, komt al vlot binnen van onze vaste relaties onder onze vaste merken Premium en Queralt, waarbij de abrikozen al prima ogen en smaken en de kleur van de kersen nog iets terughoudend is maar de smaak en kwaliteit van de eerste Nimba en Frisco kersen is prima. We verwachten dit jaar een heel mooi steenfruitseizoen met meerdere afladers uit Spanje, Griekenland, Roemeniƫ en Italiƫ!"

"Buiten al dit heerlijke steenfruit wat er nu is en nog gaat komen hebben we vanaf dit seizoen ook de verkoop van alle specialties van Beekers Berries. Je kunt bij ons de Lambada-aardbei, framboosaardbei, ananasaardbei, witte en gele aardbeien van deze producent dagelijks laden", besluit Jeroen.

Voor meer informatie:
Richard Bevelander / Jeroen Schenkels
De Groot van Dommele
T: +31 (0)76 5307000
Mob Richard: +31 (0)6 43877088
Mob Jeroen: +31 (0)6-51423454 
richardbevelander@degrootvandommele.nl 
jeroenschenkels@degrootvandommele.nl
www.degrootvandommele.nl