7 tot 9 december

Global Berry Congress naar december 2020

Het Global Berry Congress 2020 vindt nu plaats van 7 tot 9 december 2020. Deze beslissing beoogt de wereldwijde bessensector dit jaar zo lang mogelijk de kans te geven om de gevolgen van de Covid-19-crisis op te vangen en om bij elkaar te komen in de aanloop naar de nieuwe marketingcampagne die in het nieuwe jaar van start gaat.

"Wij, de organisatie van het congres, hebben er alle vertrouwen in dat het Global Berry Congress over zes maanden de bedrijven in de bessensector de gelegenheid geeft om de beste praktijkervaringen met elkaar uit te wisselen over enkele van de lessen die van de huidige coronaviruscrisis zijn geleerd en, cruciaal, om zich voor te bereiden op de verkoop- en marketingcampagnes die vanaf januari 2021 gaan plaatsvinden."

"De geleidelijke opheffing van de lockdown die nu in Nederland en de rest van Europa aan de gang is en de aanzienlijke reisbeperkingen die over de hele wereld gelden, maken het onmogelijk om de huidige data voor het Global Berry Congress eind juni aan te houden. We organiseren echter op 23 juni een 2 tot 3 uur durende zakelijke online sessie over bessen onder leiding van Mike Knowles om de huidige stand van zaken te bespreken. Binnenkort volgen meer details."

"Niemand van ons kan de impact van deze wereldwijde pandemie hebben geweten toen het Global Berry Congress in maart werd uitgesteld. Onze grootste zorg blijft de gezondheid en het welzijn van iedereen die het Global Berry Congress bijwoont. Wij zijn ervan overtuigd dat deze nieuwe datum van 7-9 december 2020 in het belang is van elke afgevaardigde, spreker, exposant en sponsor van het Global Berry Congress en natuurlijk van al onze medewerkers en leveranciers."

"Gekochte tickets blijven geldig voor het evenement. We zullen u een bevestigingsmail sturen en u kunt uw nieuwe badge ter plaatse ophalen. We kijken ernaar uit om u begin december in Rotterdam te verwelkomen."


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven