Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Compagnie Fruitière breidt uit met rijperij in Roemenië

Compagnie Fruitière, dat jaarlijks 600.000 bananen verwerkt en over 22 distributiecentra in Europa beschikt, breidt haar distributie- en importnetwerk uit met de opening van een rijperij met een capaciteit van 2.000 m2 in de Roemeense hoofdstad Boekarest. 

De afgelopen vijf jaar is de Roemeense import van bananen met  145.000 ton gegroeid en maakte met name de afzet van biologische bananen een forse groei door. Met meer dan 17 rijpkamers en een rijpcapaciteit van 1,1 mln verpakkingen per jaar, verwacht Compagnie Fruitière beter te kunnen beantwoorden aan de groeiende vraag en de regio's rondom Boerkarest en Ploiesti te bedienen, evenals de gebieden Muntenia, Moldavië en Transylvanië.  

Compagnie Fruitière komt aan alle voorkeuren tegemoet door een breed scala aan SCB-bananen, premium (conventioneel), supreme (grote maten), biologisch en Fair Trade aan te bieden, evenals een uitgebreid aanbod aan andere exoten, waaronder ananas, mango's en lychees.  

Voor meer informatie:
Julie Peltier
Compagnie Fruitière
Tel: +33 1.56.34.26.66 
Tel2: +33 6.80.44.91.47
Email: j.peltier@fruitiere.fr  

Publicatiedatum: