Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
en is sceptisch over rol Bill Gates

Longarts roept op tot campagne voor gezond eten

De Nederlandse longarts David Prins uit in onderstaand filmpje zijn twijfels zijn twijfels bij de razendsnelle zoektocht naar een vaccin tegen Corona. "Als iedereen weet dat het normaal 5 tot 20 jaar onderzoek en testen kost om een veilig vaccin op de markt te zetten, waar is men dan mee bezig? Waarom hoor ik niet veel meer van wat er meer mogelijk is? Waarom hoor ik onze overheid niet vertellen hoe belangrijk je leefstijl is? En hoe belangrijk het is om gezond te eten en uit te leggen wat goed is voor je afweersysteem? Vitamine C, D, selenium, zink: basisstoffen waaraan misschien half Nederland wel een tekort aan heeft. Waarom zie ik daar geen campagnes voor ontstaan?"

Het filmpje ging viral en daarna volgde al snel ook een nuance. "Ik roep in mijn video NIET dat een vaccin niet noodzakelijk kan zijn. Ik steun de ontwikkeling van een veilig vaccin en denk dat het één van de bijdragen kan zijn om het virus te bestrijden. (...) Ik beweer ook NIET dat we er nu zijn. Waakzaamheid rondom potentiële secundaire belangen/conflict of interest is iets waar we gewoon vragen over mogen stellen. Ik denkt dat de populariteit van deze video juist aangeeft dat veel mensen dezelfde vragen hebben. Wellicht is deze bewustwording een kans voor onze overheid om enkele vragen wat beter te beantwoorden en de levende onrust bij mensen weg te nemen", aldus David Prins op sociale media

Publicatiedatum: