Hans van de Vrie neemt Appelverwerking Pattenier over

Tholen – Appelverwerking Pattenier uit Oostkapelle is reeds overgenomen door Hans van de Vrie, van de gelijknamige groothandel in Middelburg. “Het plan voor de overname zat al wat langer in de pijplijn en inmiddels is de overname gerealiseerd”, vertelt Hans van de Vrie. “Ik ken Kees Pattenier al vele jaren en Kees wilde vanwege zijn leeftijd stoppen, ik had interesse om het over te nemen, dus van het één kwam het ander.”


Hans van de Vrie en Kees Pattenier

“De appelverwerkingslijn is een mooie toevoeging op de huidige groothandelsactiviteiten. De hele productie is verhuisd naar pand van Van de Vrie in Middelburg. In de loods was genoeg ruimte om de verwerkingslijn neer te zetten. Tevens kunnen we nu de logistieke lijnen goed combineren. Voor de groothandel rijden we dagelijks op de veilingen, het Westland, Barendrecht en België. Deze ritten zullen we samenvoegen met de levering van de verwerkte appelproducten aan de klanten”, aldus Hans.

Pattenier levert zijn geschilde appelproducten voornamelijk aan de verwerkende industrie, bakkerijen en horeca. De verwerker levert appels van elk ras in bollen, blokjes, partjes, blokjes, ringen of schijfjes. “Behalve de verhuizing verandert er weinig aan de dagelijkse bedrijfsvoering. Kees Pattenier blijft voorlopig werkzaam in het bedrijf en is contactpersoon, de verdere communicatie verloopt via Van de Vrie”, besluit Hans.

Voor meer informatie:
Hans van de Vrie
Van de Vrie Groenten en Fruit
Kleverskerseweg 12
4338 PM Middelburg
0118-656550
hans@vandevrie.nl 

 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven