Eerste bospeen, rode bosuien en koolrabi dit weekend gearriveerd bij AGF-Online

"Duits seizoen barst nu echt los"

Tholen - Terwijl het Duitse bosuienseizoen van onder plastic medio maart al startte bij AGF-Online en er ook al enkele weken aanvoer is van (geschilde) aspergers arriveren er steeds meer groenten van onze Oosterburen bij de Duitsland-specialist op het Barendrechtse handelscentrum.


Sem Tijsterman is de jongste bediende, en is recentelijk aan de groep in de loods toegevoegd. Op de foto zie je Sem de Duitse producten keuren. Aan zijn gezicht te zien is het dik in orde...

AGF-Online bedrijf betrok in 2003 al de eerste bosuien en bospeen uit Duitsland en is nog altijd onverminderd positief over de kwaliteit van de Duitse producten. "Van zaaien tot oogsten, verpakken en het transport is alles in eigen beheer", vertelt Angelique van der Mey.

"Vanaf deze week gaat het seizoen echt los met de start van het bospeenseizoen en ook de eerste rode bosuitjes en koolrabi zijn dit weekend gearriveerd. Dat is ook weer eens leuk nieuws in deze onzekere tijden. Veel klanten weten ons voor deze producten te vinden en daardoor is de loods in deze tijd vaak te klein", vertelt Angelique.

Voor meer informatie:
AGF-online.nl
prijslijsten@agf-online.nl
www.agf-online.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.