Rodrigo Aliaga - Cydiance

"We beseffen dat het nu een moeilijke tijd is maar we gaan door"

De uitbraak van Covid-19 heeft verschillende sectoren wereldwijd hard geraakt en treft momenteel ook Amerika. Nieuwe start-ups hebben het moeilijk maar proberen de moed erin te houden en te zoeken naar manieren om hun activiteiten voort te kunnen zetten. 

Cydiance is een bedrijf dat dataloggers produceert en vorig jaar in Chili een nieuw kantoor opende. De reacties uit de markt waren zeer goed en tijdens de laatste editie van Fruit Logistica in Berlijn was het bedrijf met een eigen stand aanwezig en heeft het veel contacten kunnen leggen. "Cydiance is inmiddels al meer dan een jaar actief en we bedanken iedereen die ons kantoor in Santiago heeft weten te vinden. We beseffen dat het nu een moeilijke tijd is maar we blijven onze klanten van dienst zijn met de expertise en het enthousiasme die zij van ons gewend zijn," aldus Rodrigo Aliaga, salesdirecteur bij Cydiance Chile. 

Als technologische innovator levert Cydiance gespecialiseerde maar  betaalbare monitoring- en SCM-oplossingen, met name voor de AGF-sector. Cydiance levert al sinds 2014 monitoringsapparaten en -software voor deze sector en wil nu nog nauwer samenwerken met deze sector om maatwerk-oplossingen aan te kunnen bieden die afgestemd zijn op individuele behoeften. 


Voor meer informatie:
Rodrigo Aliaga - Sales Director
Cydiance Chile
+56 9 6219 3732
rodrigo.aliaga@cydiance.cc  


Publicatiedatum:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven