Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Specialist in bederfelijke goederen breidt DSV-aanbod uit

De COVID-19 pandemie heeft geleid tot vele wederzijds voordelige samenwerkingsverbanden - en zo ook binnen DSV, waar Air & Sea en DSV Skyservices recentelijk samenwerkten aan een luchtcharter om oplossingen te leveren aan zowel inkomende als uitgaande klanten.

De projecten hebben duidelijk gemaakt dat zowel Air & Sea als DSV Skyservices samen sterker zijn.

Air & Sea biedt zijn klanten nu de toegevoegde waarde van end-to-end oplossingen voor Zuid-Afrikaanse beperkt houdbare producten naar Europa, het Midden-Oosten, het Verre Oosten en de VS en import-oplossingen voor verschillende markten, waaronder Afrika.

DSV Skyservices wint veel voordelen - wereldwijde aanwezigheid, e-commerce, cross-silo mogelijkheden in de distributie, lange afstand, last mile en internationale levering en nog veel meer - door zich aan te sluiten bij een van 's werelds grootste en meest effectieve aanbodketens.

DSV Skyservices sloot zich aan bij DSV toen Panalpina - die een meerderheidsbelang in Skyservices had - in september 2019 werd overgenomen door DSV AS. Ondanks dat de bedrijven de afgelopen maanden al hebben samengewerkt is de officiële ingangsdatum van het samenwerkingsverband op 1 juni 2020 en tegen die tijd zal DSV Skyservices volledig geïntegreerd zijn in A&S, zowel technologisch als operationeel.

DSV Skyservices opereert vanuit faciliteiten op de luchthavens van OR Tambo International en Cape Town International en biedt expeditie- en aanverwante logistieke en documentatieprocessen aan exporteurs en importeurs van fruit, groenten, bloemen, vlees, vis en andere beperkt houdbare producten.

Beperkt houdbare producten maken 40% van de Zuid-Afrikaanse luchtvrachtexport uit en wereldwijd is het een belangrijk bedrijf met DSV dat in meer dan 26 landen actief is. Er zijn mogelijkheden om de sector in Zuidelijk Afrika te laten groeien en DSV Skyservices is goed gepositioneerd vanwege de vele mogelijkheden die het met zich meebrengt.

Bernd Julicher van DSV Skyservices: "Door deel uit te maken van het DSV Air & Sea team hebben we een sterkere positie met een groter potentieel om ons klantenbestand te bedienen en onze relaties met dienstverleners en nieuwe klanten verder te laten groeien."    

DSV Skyservices heeft een opslagstation van 2.000 m2 binnen OR Tambo International Airport, Johannesburg, en een speciaal gebouwd opslagstation van 1.700 m2 net buiten Cape Town International Airport, wat betekent dat er geen behoefte is aan afhandeling door derden voorafgaand aan de ingebruikname. Sinds de oprichting 20 jaar geleden heeft DSV Skyservices zijn reputatie opgebouwd op basis van een diepgaand begrip van de behoeften van zijn klanten, op maat gemaakte oplossingen om aan hun logistieke behoeften te voldoen en uitstekende relaties met luchtvaartmaatschappijen en andere leveranciers.

Voor meer informatie:
Bernd Julicher
DSV Skyservice
s
Tel: +27 82 8084263
E-mail: bernd.julicher@za.dsv.com
www.za.dsv.com

Publicatiedatum: