Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Mario de Goede, Dutoit Europe: "Ananas na Corona niet bovenaan boodschappenlijstje"

"Ananasmarkt herstelt weer na moeilijke periode"

Tholen - De eerste weken na de Corona-maatregelen in Europa was het hamsteren geblazen voor specifieke AGF-producten. De ananas behoorde niet tot die categorie. "De markt is echt lange tijd slecht geweest, terwijl normaal de maanden januari tot en met april goede maanden zijn in ananas", vertelt Mario de Goede van Dutoit Europe.

Waar andere jaren de ananasmarkt in aanloop naar de zomer een neergaande lijn vertoont, is de markt nu juist weer hersteld. "Ik denk dat de meeste importeurs echt hun programma's laten binnenkomen en niets extra's. Daardoor is de markt momenteel best heel goed met prijzen rond de 10-11 euro", constateert de importeur.

"Hopelijk kunnen deze prijzen een poosje standhouden, want met deze prijzen is het natuurlijk erg verleidelijk om meer te importeren. Een voordeel is dat de horeca weer voorzichtig opstart. Ananas wordt veel gebruikt door cateraars en restaurants en hopelijk zorgt dit voor wat extra vraag."

Voor meer informatie:
Mario de Goede
Dutoit Europe
Tel: 010-2211226
m.degoede@dutoiteu.com
www.dutoiteu.com