Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Europees Centrum voor Groenten en Fruit heropent maandag galerij voor kopers

Tholen – Toen 17 maart bekend werd dat België in lockdown ging, trof het Europees Centrum voor Fruit en Groenten maatregelen om het verkeer en de besmettingsrisico’s tot een minimum te beperken. De galerij werd gesloten en er werden ook geen stalen meer geplaats. Inmiddels heeft het centrum gemeld dat de galerij aanstaande maandag terug opengaat.

“De opening van de galerij betekent dat de verkoop terug in de galerij plaats gaat vinden en dat er opnieuw stalen geplaats gaan worden”, zegt Philippe Devigne van het Europees Centrum voor Groenten en Fruit. “Iedereen die betrokken is bij het centrum gaat ervoor waken dat de maatregelen door de medewerkers en klanten gevolgd gaan worden. Afstand houden, stalen niet aanraken en zoveel mogelijk handen wassen blijven ontzettend belangrijk. Ook zullen we aan de ingangen handgeld beschikbaar stellen.”

“De opening van de galerij volgt de maatregelen van de Belgische overheid, die bepalen dat vanaf 4 mei alle B2B ondernemingen opnieuw mogen openen, mits het naleven van de nodige voorzorgsmaatregelen. We hebben er alle vertrouwen in dat iedereen die betrokken is bij het Europees Centrum, zijn best gaat doen om alles op een veilige manier te laten verlopen”, besluit Philippe.

Voor meer informatie:
Philippe Devigne
Europees Centrum voor Fruit en Groenten
Werkhuizenkaai, 112-154, 1000 Brussel
+32 2 242 60 21
+32 473 93 25 31
philippe.devigne@cefl-ecfg.be   
www.cefl-ecfg.be