Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Jaarrond citroenen in Royal Fresh bij FMI

Situatie limesmarkt fors verbeterd

Tholen - Het sluiten van de Horeca was voor de limesmarkt een dramatische stap. Er was te veel aanbod en de supermarkten legden de nadruk op de basisartikelen. “Na een behoorlijke periode met extreme lage prijzen is de situatie voor limes inmiddels verbeterd”, zegt Rene Bouman van Fruit Market International. Hij vervolgt: “De volumes uit Mexico zijn nagenoeg nihil en de volumes uit Brazilië zijn sterk verlaagd. Daardoor kruipen prijzen weer naar een normaal en werkbaar niveau. De komende weken zal de aanvoer naar verwachting beperkt blijven.”

“Op het FMI-kantoor in Barendrecht konden we gelukkig snel schakelen en ons aanpassen aan de nieuwe situatie” aldus Peter Bouman. “We waren al prima voorbereid om op afstand te kunnen werken en vanaf medio maart werken we allemaal gedeeltelijk thuis en op kantoor. Gelukkig hebben we een prachtig ruim kantoor en mochten de maatregelen versoepeld worden, dan zal de 1,5 meter norm voor ons geen probleem zijn om met volledige bezetting op kantoor te werken. Verder gebruiken we veel video conference mogelijkheden om elkaar te blijven zien en te overleggen, het is ook een uitstekende manier om onze klanten en leveranciers op andere plekken in de wereld te zien en spreken. Ons motto: “When life gives you Limes…make Lemonade!” ;-)"

De markt voor citroenen is de afgelopen periode erg goed geweest. Sinds een aantal maanden doet FMI ook Spaanse Citroenen. Jose Espinoza organiseert dit voor FMI España S.L. vanuit Alicante, Spanje. Op deze manier kan FMI de klanten jaarrond citroenen aanbieden in het bekende merk Royal Fresh. Naast citroenen biedt FMI España ook andere Spaanse producten aan zoals steenfruit en meloenen. De eerste citroenen uit Argentinië zijn ook onderweg. Ook dit jaar weer met dezelfde leverancier in het eigen merk Royal Fresh. De eerste binnenkomsten worden verwacht in de tweede week van mei.

Voor meer informatie:
René en Peter Bouman
FMI
Bijdorp-Oost 18A
2992 LA Barendrecht
+31(0)180 745 300
info@fmibv.nl 
www.fmibv.nl