Frank Leijnse: “Juist in deze tijd zie je dat een webshop loont"

Nieuwe app automatiseert bestelproces bij Groentehal Middelburg

Groentehal Middelburg is al ruim 100 jaar een begrip op Walcheren. Ze leveren de mooiste producten aan consumenten, restaurants, verzorgingshuizen en snackbars. Door de lancering van een app heeft Nedbase het bestelproces volledig geautomatiseerd.

Stroom aan e-mails en telefoontjes
Groentehal Middelburg maakt het verschil door snel en vers groenten en fruit te leveren. Het grootste deel van hun klanten gaf per e-mail of telefonisch alle bestellingen door. Of Frank Leijnse, eigenaar van de Groentehal, nu onderweg is of in de winkel werkt, de stroom e-mails en telefoontjes liep altijd door. Een flinke belasting voor hem en zijn medewerkers. Om dit proces efficiënter te laten verlopen, ontwikkelden we een handige app die overal beschikbaar is.Een slimme investering
En de investering in deze app werpt nu zijn vruchten af. Steeds meer klanten bestellen in deze tijd hun verse producten online. Particulieren en horecaklanten geven via de webshop snel en gemakkelijk hun bestelling door. De producten staan binnen no time klaar en kunnen veilig worden afgehaald. Ideaal!

“Juist in deze tijd zie je dat een webshop loont. Steeds meer klanten bestellen nu hun fruit en groenten online. Wij zijn blij met deze investering!” Frank Leijnse, eigenaar de Groentehal.

Voor meer informatie
Frank Leijnse
Groentehal Middelburg
www.groentehal.nl/

Nedbase
Jaap Walhout
jaap@nedbase.nl 
www.nedbase.nl

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven