Overlijdensbericht Perry van Otterloo (Snack Connection)

"Met groot verdriet en diepe verslagenheid informeren wij jullie dat Perry van Otterloo dinsdag 7 april jongstleden is overleden aan de gevolgen van het Corona virus", dat meldt de directie van Snack Connection op haar website. "Perry van Otterloo was één van de oprichters en drijvende kracht van ons mooie bedrijf Snack Connection. Wij zullen zijn grote werkkracht, dynamiek en zakelijk inzicht ontzettend gaan missen."

"Sinds 2010 heeft Perry zich met hart en ziel ingezet om Snack Connection te maken wat het nu is. Perry was bovenal een bevlogen standvastig mens met een eigen visie. Wij zijn hem veel dank verschuldigd voor zijn bijdrage en inzet voor onze organisatie in de afgelopen 10 jaar. Een markant mens is niet meer."

Namens de Directie,
Rens van Oostrum
Joost Haverkamp
Joris Zwagerman
Eric Schut


Snack Connection is een internationaal opererende onderneming die zich sinds 2010 richt op het inkopen, bewerken, mengen en verpakken van noten, pitten, zaden, zuidvruchten en aanverwante artikelen. Met twee moderne productielocaties in Giessen en Bergschenhoek en meer dan honderd medewerkers is Snack Connection flexibele partner voor Europese retailers, b2b en out-of-home klanten.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven