Nieuwe tracking app voor Chinese koelketen

De Corona pandemie heeft het leven over de hele wereld veranderd. Of het nu gaat om het tempo van het leven of het werk, de veranderingen zijn duidelijk. Inperkingsmaatregelen die de verspreiding van het coronavirus helpen beperken, hebben ook een neveneffect: mensen maken steeds vaker gebruik van digitale platforms in alle aspecten van hun leven.

De gekoelde toeleveringsketen helpt de distributie van verse levensmiddelen in evenwicht te brengen om ervoor te zorgen dat iedereen over de hele wereld toegang heeft tot een breed scala aan versproducten. Een van de belangrijkste aspecten van het vers houden van voedsel tijdens het transport is de temperatuurregeling, ook om de financiële verliezen door schade te beperken.

Fresh-key is een bedrijf dat gespecialiseerd is in monitoringoplossingen voor de koelketen en promoot momenteel zijn Fresh-eye app. Deze oplossing registreert in realtime de temperatuur, de vochtigheidsgraad en de positie tijdens het transport. De innovatieve toepassing combineert zes functies die helpen bij het traceren van producten tijdens het transport: scannen, video-opname, tracking, AI-verbinding, gegevensuitwisseling en geolokalisatie. Deze combinatie van functies helpt om te voldoen aan de eisen van importeurs, exporteurs en transporteurs van versproducten.

De Fresh-eye applicatie biedt een platform voor bedrijven die zich bezighouden met de opslag en het transport van koelproducten in een tijd waarin het moeilijk is om op kantoor te werken. Met de app kunnen bedrijven echter op elk moment en op elke plaats hun producten volgen.

Fresh-eye kan een koppeling maken met andere platforms voor realtime informatie over transportladingen en gegevens van verschillende faciliteiten.

De koelketen wint aan belang door de Covid-19-uitbraak, wat ook resulteert in een snellere ontwikkeling en innovatie in de sector. De eerste uitbraak van Covid-19 heeft helaas de lancering van de Fresh-eye app voor het grote publiek vertraagd, maar het is het wachten waard geweest.

Voor meer informatie:
Tina Sun
Fresh-key (Shanghai) Technology Co., Ltd.
Room 701, Building 6, Lane 629,
Chenglong Road, Songjiang District,
Shanghai, China
+86 15000564488 
tina@fresh-key.com 
Bron: Fresh-key


Publicatiedatum:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven