Flexibel, duurzaam en hygiënisch verpakken met banderol

Bandall levert diverse banderolleer- verpakkingsoplossingen die uitkomst bieden bij verhoogde druk op de productie, duurzaamheid en hygiëne. Denk daarbij aan:

Tijdelijk extra verpakkingscapaciteit
Diverse telers en handelaren in de groenten- en fruitindustrie voelen nu een verhoogde druk op de productie. Bandall banderolleer- en bundelmachines zijn compact, flexibel inzetbaar en gemakkelijk verplaatsbaar. Ze kunnen dus vrij eenvoudig op verschillende fronten worden ingezet voor labeling, bundeling of branding. Bandall heeft extra machines klaarstaan om de eventuele vraag naar tijdelijke huur of lease op te vangen.Focus op hygiëne, gemak en houdbaarheid
Producenten, maar ook consumenten zijn meer dan ooit op hygiëne gefocust. Dat doet de vraag naar goed en veilig verpakte producten toenemen. Daardoor stijgt ook de vraag naar vacuüm verpakte groenten. Bandall banderolleermachines zijn ideaal voor het labelen of etiketteren van onregelmatige vacuüm verpakkingen. Denk aan voorgekookte bietjes, wortelen of voorgeschilde appels. Dus ook als producten iets in grootte verschillen of als er sprake is van licht uitstekende delen is het labelen door middel van een banderol een uitkomst.

Maken van Actieverpakkingen en Multipacks
Veel sociale werkplaatsen (fulfillment bedrijven) zijn tijdelijk gesloten. Dat zijn wel de plaatsen waar de extra handjes werden geboden om bijvoorbeeld actieverpakkingen of multipacks te maken. In sommige gevallen pakken producenten dit nu zelf op. Bandall kan hiervoor de machine en het gewenste materiaal leveren.

Print & Band optie levert praktische flexibiliteit op
Eén bedrukte banderol is al genoeg om diverse soorten groenten of fruit te labelen of van variabele informatie te kunnen voorzien. Want dankzij slimme printtechniek kan variabele informatie, zoals barcodes, lotnummers, et cetera, gelijktijdig met het banderolleren op de banderol worden mee geprint. Dat wil zeggen over de gehele breedte én lengte van de banderol.

Voor meer informatie:
Bandall
Damzigt 45
3454 PS De Meern
T: +31 85 27 35 840 
E: info@bandall.com 
W: www.bandall.com  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven