Blog Tellape

Sterker uit de crisis komen op gebied van emballage?

Inmiddels zit Nederland al weer een aantal weken in de intelligente lockdown. Dit betekent voor veel bedrijven dat de afzet helemaal stil ligt, gedeeltelijk stil ligt of dat het werk doorgaat maar op aangepaste manier. De bedrijven die nu gedeeltelijk of helemaal stil liggen hebben vaak juist nu de tijd om eens goed naar de bestaande processen te kijken. Het bekende spreekwoord stilstand is achteruitgang hoeft in deze tijd niet werkelijkheid te worden. Als je nu vast kijkt naar de toekomst en waar er efficiëntie te behalen valt, kun je sterker uit deze tijden komen, meldt TellApe in deze blog.

"Bedrijven die minder afzet hebben, beleven zware tijden met hun bedrijf en personeel. Wanneer je hard werkt om je bedrijf draaiend te houden, kan het moeilijk zijn om alle facetten in het proces in te gaten te houden. Als je de emballage uit het oog verliest, kan dit ook nog eens grote financiële risico’s met zich mee brengen. 

Gratis online hulp!
Wij willen graag alle AGF-bedrijven een hart onder de riem steken en bieden graag onze hulp aan. Met het thuiswerken willen wij graag gebruik maken van de online mogelijkheden. Op afstand kunnen wij u ook nog heel goed helpen!

Graag komen wij in gesprek met bedrijven die graag sterker uit de crisis willen komen op gebied van emballage en het proces daarom heen. Wij hebben een online intake ontwikkeld waarbij wij in gesprek gaan om te bekijken hoe het huidige proces is ingericht. Samen bekijken wij verschillende onderdelen in het emballageproces. Er zullen een aantal vragen gesteld worden tijdens deze intake. Vervolgens plannen we een vervolg afspraak waarbij we de grootste risico’s en mogelijke oplossingen voor het bedrijf bespreken.

Aan het eind leveren wij een beknopt verslag op waarin jouw bedrijfssituatie in kaart is gebracht en waarin concrete adviezen staan om mee aan de slag te gaan."

Voor meer informatie:
Geert Kuiper
Niels Stalenberg
TellApe 
Lagedijk 192
1544 BM Zaandijk
T: +31 (6) 1852 0303  (Geert) of + 31 (6) 4644 5161 (Niels)
g.kuiper@tellape.nl   
n.stalenberg@tellape.nl     
www.tellape.nl 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven