Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Pen, postzegel likken of druk op de knop: #degroentjes doen

Even ouderwets bijkletsen of iemand een dikke knuffel geven, is nu even niet meer zo normaal als het lijkt. We blijven zoveel mogelijk thuis. Gelukkig zijn er talloze digitale mogelijkheden om toch in contact te blijven met de lieve mensen om je heen. Daarom lanceert Harvest House www.degroentjesdoen.nl, een website met een zestal kaarten met in de hoofdrol kasgroenten.

"Wij houden van samen doen, maar samen is nu niet meer zo vanzelfsprekend. Daarom helpen wij om digitaal met elkaar in contact te blijven", zo klinkt het enthousiast bij de vruchtgroentenspecialist.

Met de hashtag #degroentjesdoen en zes verschillende digitale kaarten hoopt men dat er heel veel digitale knuffels uitgedeeld gaan worden.

Via het platform www.degroentjesdoen.nl kunnen de kaartjes heel makkelijk worden gedownload of direct via social media worden gedeeld. Ook zijn ze er direct te printen, zodat mensen ook offline ‘de groentjes’ kunnen doen. 

Aan wie ga jij de groe(n)tjes doen?

Voor meer informatie:
Harvest House
www.harvesthouse.nl 
info@harvesthouse.nl 

Publicatiedatum: