Groothandel Claessens introduceert thuisleverservice

“Particulieren kunnen nu meer dan 3.000 AGF-producten bij ons bestellen”

Tholen – Vanwege de strikte coronamaatregelen die in België zijn ingevoerd, waardoor de horeca stilligt, introduceert Groothandel Claessens versneld een thuisleverservice om particulieren dagelijks van groenten en fruit te voorzien. “Het idee stond al langer op de planning, maar hebben het nu versneld gelanceerd vanwege de coronacrisis. Ook na de crisis zullen we de dienst blijven aanbieden”, vertelt Pieter De Witte van Groothandel Claessens.

“Ons assortiment bestaat uit meer dan 3.000 verse AGF-producten en particulieren waren altijd welkom in onze Cash & Carry. Vanaf nu kunnen ze vanuit de huiskamer het volledige assortiment bij ons bestellen. Van standaard groenten en fruit tot hele bijzondere horeca-specialties”, zegt Pieter. “We bezorgen de bestelde producten vanaf 50 euro en mensen kunnen bestellen voor 13.00 als ze het de volgende dag geleverd willen hebben. De bestellingen worden van dinsdag tot en met zaterdag geleverd.”

“Momenteel kunnen mensen naast groenten, fruit, kruiden, aardappelen en bijbehorende producten, ook vis en bereide maaltijden bestellen. Op termijn zullen hier nog partners aan toe worden gevoegd, zodat we het assortiment uit kunnen breiden,” aldus De Witte. “Nu de horeca is weggevallen, stond het wagenpark stil. Met de thuisleverservice kunnen we onze logistieke mensen aan het werk houden en onze wagens op de weg. Als straks de horeca weer draait, zullen de particuliere bestelling mee op toer gaan met de klanten van de groothandel.”

Voor meer informatie:
Pieter De Witte
Groothandel Claessens
Kielsbroek 23
2020 Antwerpen
+32(0)3 2374429
info@groothandelclaessens.be       
www.groothandelclaessens.be    

 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven