Nieuwe DAF XF Super Space Cab voor Lucas Logistics

Begin april was het precies twee decennia geleden dat Lucas Logistics haar transport- en logistiekactiviteiten begon. Om dit jubileum en de aanschaf van het tweehonderdste voertuig binnen de vloot te markeren, besloten directieleden Mark en Marcel Lucas tot de aanschaf van een bijzonder uitgevoerde 4x2 DAF XF Super Space Cab 480 trekker. Vaste DAF-dealer BEST Trucks uit Barendrecht ontwikkelde en leverde dit jubileummodel. Uitgevoerd in de bekende rood-zilveren huiskleur, maar ook voorzien van een luxe lederen interieur, complete en uitgebreide spoilerset, extra verlichting, een bijpassende tranenplaat afdekking van het chassis, 1200 liter brandstoftanks en een bullbar. Een fraai ogende, maar ook nog steeds praktisch inzetbare 4x2 trekker met TraXon automaat en een MX Enginebreak.

“We staan momenteel stil bij twee jubilea en doen dat met deze bijzondere DAF XF Super Space Cab 480. Inderdaad rijker aangekleed dan we gewend zijn. Normaal kiezen wij voor de XF Space Cab en Super Space Cab, met motoren van 410-480 pk en een op de chauffeur gerichte uitrusting. Met deze tweehonderdste van de vloot doen we zowel via het ex- als het interieur een keer wat extra’s, maar hij is nog steeds dagelijks prima inzetbaar voor onze werkzaamheden”, vertelt directeur Mark Lucas.

BEST Trucks uit Barendrecht verzorgde de samenstelling en levering van de nieuwe DAF trekker. “Wij doen al vele jaren zaken met BEST Trucks. Een no-nonsense dealerbedrijf, waar men de mouwen opstroopt, ons juist adviseert en het totale onderhoud van onze DAF’s voor zijn rekening neemt. Inmiddels komt ongeveer zeventig procent van onze vloot van DAF”, vervolgt Mark Lucas. “Het zijn betrouwbare voertuigen met een gunstige kilometer-kostprijs, veel binnenruimte en een hoog chauffeurscomfort. Verder stemmen wij de uitvoering van nieuwe trekkers af op het werk dat we er mee doen. Dat verschilt van levensmiddelen, tot fast moving consumer goods, staal en machinerie. Voorheen deden we ook nog het nodige op het gebied van autotransport, maar die activiteit hebben we inmiddels voor het grootste deel afgestoten. Passend bij onze general cargo-activiteiten beschikken wij tevens over een 6.000 vierkante meter groot dry storage warehouse.”

Voor meer informatie:
Lucas Logistics
www.lucaslogistics.nl  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven