Oproep Postuma AGF aan detaillisten

“Verruim uw openingstijden om (paas)drukte te vermijden”

Veel winkeliers ervaren grotere drukte in hun winkel en treffen diverse maatregelen dat in goede banen te leiden. Ook starten zij met acties rondom Pasen. Het voorspelde mooie voorjaarsweer en met het paasweekend voor de deur roept Postuma AGF hun afnemers op om de winkelopeningstijden te verruimen.

“Het is van uitermate groot belang dat u uw klanten zoveel mogelijk gaat spreiden in de komende week en weken!  Wanneer er te veel mensen tegelijk hun aankopen voor Pasen willen doen in de AGF-winkels en op de markt, zullen we de 1,5 meter niet kunnen waarborgen. Dus in het algemeen adviseren wij u om uw openingstijden te verruimen en uw medewerkers hierbij te betrekken. 
Denk hierbij aan zowel het eerder opengaan, zoals AH voor de categorie 70+ al doet, maar ook aan een avond openstelling”, meldt Postuma AGF op haar website.


Eddy en Marry hebben hun openingstijden verruimd

“Wij begrijpen dat velen van u de laatste weken door extra drukte en het uitvallen van medewerkers al onder grote druk staan.
Maar probeer toch met uw mensen en evt. kennissen/ familie de komende week goed in te vullen, zodat we voldoen aan de 1,5 meter afstand.
Op deze manier bieden we uw klanten en medewerkers veiligheid en beperken we de verspreiding van het virus.”


Paasactie bij Groente&Fruit juwelier De Hoef

Postuma AGF heeft diverse maatregelen ingevoerd en houdt zich strikt aan de regelgeving van het RIVM ter voorkoming van verspreiding van het coronavirus. “Verder is het voor ons en onze leveranciers/telers een vrijwel dagelijkse uitdaging om alle producten voldoende op voorraad te hebben, zodat wij geen nee hoeven te verkopen.
Hierbij moet u denken aan dagverse producten, zoals aardbeien en asperges. Denkt u ook aan champignons, verse kruiden, gember en fruit dat geïmporteerd wordt uit Zuid-Amerika en landen rond de Middellandse zee.
Ook daar zijn er soms grote problemen om producten geoogst, verpakt en verscheept te krijgen door regelgeving en het niet beschikbaar hebben van voldoende arbeidskrachten.
Wij doen er alles aan om u geen nee te hoeven verkopen, maar we kunnen dit helaas niet zoals anders voor 99% garanderen. Wij vragen hiervoor uw begrip en we willen u vragen om uw wensen zo vroeg mogelijk bekend te maken bij uw verkoper."


Diverse ondernemers spelen met speciale aanbiedingen in op Pasen

"Hiernaast hebben wij ons, samen met ADN en CVAH, ingezet voor de lobby om de verkoop van groente en fruit te kunnen laten doorgaan in markten en in winkels. Stelt u zich eens voor hoe het eruit had gezien wanneer de verkoop bij winkels en markten verboden was geworden een aantal weken geleden. Dan was de ramp voor velen van u nog veel groter geweest op zakelijk gebied. Hiervoor verdienen beide organisaties wat ons betreft ook een grote pluim.

Wij begrijpen dat velen van u de laatste weken door extra drukte en het uitvallen van medewerkers al onder grote druk staan. Maar probeer toch met uw mensen en evt. kennissen/ familie de komende week goed in te vullen, zodat we voldoen aan de 1,5 meter afstand.
Op deze manier bieden we uw klanten en medewerkers veiligheid en beperken we de verspreiding van het virus.

Vergeet verder ook vooral niet uw klanten te laten genieten met de Paasdagen van de vele heerlijke verse en gezonde producten die wel volop verkrijgbaar zijn! Wij wensen u veel succes en vindingrijkheid."

Voor meer informatie:
Postuma AGF
Manenbergring 2
8271 RX IJsselmuiden
Tel: 038-3370099
Fax: 038-3322610
www.postuma.nl

 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven