Trofi en Trofi Pack operationeel in nieuwe DC in Den Hoorn

Tholen - Vanaf deze week zijn Trofi en Trofi Pack actief vanuit het nieuwe pand in Den Hoorn. De eerste helft van de verpakkingslijn is nu operationeel. Volgende week volgt de rest", laat Harry van der Hout weten. Ook het kantoorpersoneel is al verhuisd naar de nieuwe locatie.

Trofi/Trofipack hebben samen met Van der Helm een nieuw DC gebouwd op bedrijventerrein Harnaschpolder, strategisch gelegen aan de snelweg A4 van 40.000 m2. De Trofi Groep krijgt daarmee haar wens vervuld om op termijn weer alle activiteiten onder een dak te hebben. TrofiPack krijgt de beschikking over 3.000 pallet plaatsen koelruimte, rijpcellen met een capaciteit van 500 pallets. 

Met Trofi Pack willen de ondernemers een selectief aantal klanten bedienen, maar dan wel van A tot Z. "Van zeevracht, transport tot het inklaren, verpakken en orderpicken. Dankzij onze samenwerking met Van der Helm hebben we onze eigen douane-afhandeling. Daarmee wordt de waaier aan diensten steeds breder", aldus Harry. "Hiermee hebben we ook ruimte om meer klanten van onze dienstverlening te voorzien."

 

Voor meer informatie:
Harry van der Hout
Trofi Pack
Tel: 0174-266100
h.vdhout@trofipack.nl 
www.trofipack.nl

Adres voor goederen:
Harnaschdreef 10
2635 BT Den Hoorn

Bezoek aan de achterzijde van het gebouw:
Hoog Harnasch
2635 DL Den Hoorn


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven