Van 9 naar 34 vluchten per week

Qatar Airways Cargo verhoogt het aantal vrachtvluchten naar Nederland

Qatar Airways Cargo heeft de frequentie van de vrachtvluchten naar Nederland verhoogd van 9 naar 34 vluchten per week. De maatschappij vliegt met Boeing 777 en 747 toestellen 27 vluchten per week naar Amsterdam en 7 per week naar Maastricht.

Speciale vracht zoals farmaceutische producten en bederfelijke waren, waaronder fruit en bloemen, zijn de belangrijkste exportproducten van Nederland. Guillaume Halleux, chief officer van Cargo: "In deze moeilijke en zware tijden is het belangrijk om de wereldhandel te ondersteunen en de aanvoer van essentiële goederen en essentiële hulp wereldwijd op peil te houden. Ik ben de luchthavenautoriteiten, het slotcoördinatieteam en de Nederlandse overheid, die ons hebben geholpen met de verhoging van de frequentie, dankbaar. We zitten hier met zijn allen in en we zijn blij dat we onze klanten en landen wereldwijd kunnen helpen."

Aircargonews.net bericht dat Qatar Airways Cargo, waar mogelijk, passagiersvluchten uitvoert naar bestemmingen die niet beperkt zijn door de coronaviruspandemie. De vliegtuigmaatschappij maakt gebruik van de belly hold-capaciteit op deze vluchten.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven