genoeg verse AGF voor 1 gezin voor 1 week

Samenwerkende grossiers in VS leveren dozen verse AGF

Nu veel restaurants gesloten zijn en iedereen extra voorzichtig is, leveren de grossiers van PRO*ACT dozen met verse AGF in Amerikaanse steden en dorpen dankzij samenwerking met foodservicebedrijven, onlineshops en AGF-kramen. Consumenten die grote groepen mensen liever vermijden, kunnen de voorverpakte dozen groenten en fruit bestellen, die voldoende producten bevatten om een gezin van vier een week lang mee te voeden en die bij de deelnemende restaurants en grossier opgehaald kunnen worden.

De distributeurs van PRO*ACT hebben ook groenten en fruit gedoneerd aan ziekenhuispersoneel, voedselbanken, achterstandswijken en bieden het publiek de mogelijkheid om een doos te sponsoren voor kwetsbare mensen in de samenleving via hun website.

"Dit is een uiterst onzekere tijd die we niet eerder meegemaakt hebben in dit land," zegt Brian Kane directeur van PRO*ACT. "We bieden iets van zekerheid door onze samenleving veilig en goed gevoed te houden. Deze AGF-dozen beantwoorden op een tastbare manier aan deze behoefte."

In gemeenschappen die geraakt zijn door de sluiting van foodservicebedrijven en ontslagen is het open houden van restaurants door ze deel te laten nemen aan het AGF-dozenproject effectief gebleken, ook in Las Vegas, waar er samengewerkt wordt met partners als Rachel's Kitchen en Wahoo's. 

"De samenwerking met de foodservicesector om klanten deze AGF-dozen aan te kunnen bieden, is voor iedereen een win-winsituatie," zegt Andy Hamilton, directeur business development bij Get Fresh. We steunen restaurants die open blijven voor afhaal door consumenten een plaats te bieden waar ze een doos verse AGF op kunnen halen zonder zich in drukke winkels te begeven en waarmee ze ook lange wachtrijen aan de kassa vermijden."

Naast de directe levering aan de consument werkt PRO*ACT samen met vele distributeurs om bejaardenhuizen, kerken, voedselbanken en andere maatschappelijke organisaties in staat te stellen grote bestellingen te plaatsen. 

In Miami levert Freedom Fresh nu dagelijks talloze AGF-dozen op haar parkeerplaats in plaats van aan cruiseschepen. Het bedrijf levert ook aan ziekenhuizen. "Deze AGF-dozen beantwoorden aan een behoefte onder gezinnen, met name in de kansarme gemeenschappen, waar men in deze periode van isolatie ook voedzame maaltijden op tafel willen blijven zetten."

Seashore Produce, een bedrijf dat actief is in de regio New Jersey en New York, en Family Tree Produce in Los Angeles, bieden mensen de mogelijkheid om zowel gezond te eten als zich te isoleren in een stedelijke omgeving. "We zijn blij dat we aan deze behoefte tegemoet kunnen komen in een periode die voor iedereen moeilijk is," zegt David Guzman van Family Tree. "We zijn sterker wanneer we ieder doen waar we het best in zijn en voor de PRO*ACT-familie van distributeurs is dit een slechts een uitbreiding van haar waarden."

 

Voor meer informatie: 
PRO*ACT
Tel: +1 (831) 655-4250
Email: info@proactusa.com
www.proactusa.com   


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven