Campagne in coronatijd: 'Zorgen voor Groenten en Fruit'Het is voor iedereen merkbaar, het coronavirus heeft effect op het dagelijks leven, hier en overal in de wereld. "We hebben te maken met vergaande maatregelen die iedereen raken, zowel consumenten als de keten van groenten en fruit. Het eind is nog niet in zicht. Samen moeten we hier goed doorheen komen", aldus GroentenFruit Huis. 

"Bedrijven in de groenten- en fruitsector zijn hard aan het werk, wij voorzien Nederland iedere dag van vers product. De uitdagingen in de keten zijn groot, samen zetten we alles op alles om een uitgebreid assortiment vers product te kunnen leveren."

Consumenten moeten juist nu goed zorgen voor zichzelf en voor elkaar.  Gezond eten met volop verse groenten en fruit, iedere dag opnieuw, hoort daarbij.

"Met de campagne 'Zorgt u voor elkaar? Zorgen wij voor uw groenten en fruit', vraagt GroentenFruit Huis aandacht voor de inzet van de medewerkers in de groente- en fruit keten: van telers, verpakkers en handelaren, tot chauffeurs, vakkenvullers en de groente- en fruitspecialist. We helpen consumenten om juist nu volop voor groenten en fruit te kiezen", besluit de organisatie. 

Voor meer informatie:
GroentenFruit Huis
079 - 368 11 13 
06 - 30 986476  
vandenoever@groentenfruithuis.nl  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven